Düşünceler Hakkında Bilmek yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmelerini sağlamlar.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin yönı sıra, yangın kapıları çoklukla özel istila ve kapı menteşeleri gibi özge yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın veya başka bir ivedi durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını eğlemek değildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Sadece kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlar.

Yangın merdivenleri, başka katlardan ayrılan yangın kapılarıyla donatılmalıdır. Bu baplar yangın yerinde otomatik olarak kapanmalı ve yangının yayılmasını

Gök Yangın olarak binalarınıza strüktürlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Tabii ve düzgülü olan yanan bir binaya girmemektir. Fakat içeride kıymetli bir varlığını unutan kişilerin bir yargılama adrenalin ile girmeye çhileışması hâlâ tedbir düzenınmamış binalarda yangın kapkaloriın bu özelliği ile engellenmesini esenlamaktır.

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil kalıp önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem Yangın Kapısı bile birikimlerin korunması için kullanılan eşyalardır. Her ne derece kârlevleri…

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın elden bina dışına açılması gerekir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size haber verecektir.

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında mahir ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların lazım testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page